Vi som jobbar på Meckbach Träning har alla en gedigen idrottslig och akademisk utbildning. Vi vet hur viktigt det är att känna sig motiverad och peppad när man tränar, både vid motgång och medgång. Läs mer om vilka vi är nedan. Välkommen att träna med oss!
Maria Meckbach

Maria Meckbach

Personlig tränare, instruktör & VD

Maria är utbildad idrottslärare och tränare vid Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH). Hon tränade simhopp i 18 år och tillhörde landslaget i 10 år. På meritlistan finns bland annat ett antal SM- och NM-guld i höga hopp samt deltagande i världscuptävlingar och europamästerskap.

Magnus Rosengren

Magnus Rosengren

Personlig tränare och instruktör

Magnus är utbildad till Internationellt Licensierad Personlig Tränare via Personal Training School. Han tillhörde landslaget i artistisk gymnastik i 10 år. På meritlistan finns ett EM brons 1994 och ett 20-tal SM-guld och han är den enda svenska gymnast som i modern tid tagit en medalj i ett internationellt mästerskap för seniorer.

Charlan Söderström

Charlan Söderström

Personlig tränare och instruktör

Charlan har en idrottsliga bakgrunden inom fotbollen där han som ung spelade i Hammarby IF och sedermera på elitnivå i Café Opera. Därutöver har han arbetat som friidrottstränare i Bromma IF och skidlärare i alperna. Numera tävlar han i sprint – 100 och 200 meter – för Sporting Club Athletique.

Micke Brandt

Micke Brandt

Instruktör

Micke har utbildat sig till idrottskonsulent vid Bosön. Under många år var han Sveriges främsta moderna femkampare med åtskilliga SM- och NM-guld. Den främsta internationella meriten är en fin tolfteplats vid de olympiska spelen i Sydney år 2000. Därutöver har han ett VM-silver och ett VM-brons i lag.

Emma Carlsson

Emma Carlsson

Personlig tränare och instruktör

Emma är utbildad Hälsopedagog på Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH). Emma älskar träning, allra helst utomhus. Själv ägnar hon mest tid åt löpning, orientering, längdskidor och cykling. Tävlar regelbundet inom flera grenar och idrotter.

Josefin Appelstam

Josefin Appelstam

Legitimerad dietist och instruktör

Josefin är utbildad Legitimerad dietist, och har en vidareutbildning i idrottsnutrition. Den idrottsliga bakgrunden finns inom basket där hon spelade på elitnivå i Stockholm och Uppsala. Som främsta merit finns en guldmedalj vid U20 SM.

Luis Oyarzo

Luis Oyarzo

Leg. Naprapat

Luis Oyarzo är leg. Naprapat och utbildad vid Naprapathögskolan.

Luis utför bland annat behandling med stötvåg, laser, ultraljud och akupunktur.

Luis är även chefsnaprapat för AIK fotboll.

För att boka tid hos Luis var vänlig att boka på första sidan under knappen Boka tid.

Nils Larsson

Nils Larsson

Personlig tränare och instruktör

Nils är utbildad friskvårdskonsulent på Bosön, och har även en styrketräningsinstruktörutbildning från SAFE Education. Nils har tränat fotboll och innebandy på seniornivå och ägnar sig åt fysträning i alla dess former.