Träning ska vara roligt och utmanande, vi vill att du som tränar på Meckbach träning ska känna att din träning ger resultat. Det spelar ingen roll om du tränar för att bli starkare i vardagen eller för att vinna en tävling. Vårt mål är att hjälpa till att nå dina mål och samtidigt ha roligt på vägen dit.

Träning och lite till

Meckbach Träning finns på två fysiska platser, dels på vårt eget nybyggda träningscenter i Solna och dels i Hammarby Sjöstad, där vi har ett samarbete med Actic. Sedan har vi även Klubb Meckbach som inte är knuten till en fysisk plats.

På Meckbach Träningscenter i Solna kan du träna själv, vara med på våra gruppträningspass eller träna med en personlig tränare. Vi ordnar även tester, både egna och i samarbete med GIH, där du kan följa din utveckling inom olika områden. Några gånger per termin bjuder vi in gästtränare inom olika grenar, som till exempel Martin Lidberg, Johan Wissman, Anders Szalkai och Jörgen Kruth. Är du sugen på att träna lite intensivare under en period kan du följa med på någon av våra träningsresor som vi gör ett par gånger om året, en skön semester som passar för hela familjen. För idrottsintresserade barn så har vi sportläger på sommarlovet, där de får prova på bland annat fäktning, ridning och friidrott. Utöver de olika träningstyperna så erbjuder vi naprapati, massage och kostråd. Vi kan också specialanpassa träning till företag.

Det personliga bemötandet är viktigt för oss, därför har vi ett medlemstak på 120 medlemmar på Mechbach träning Solna.